14 mrt. 2013

Voorjaarskaarten en buiten sneeuw

Ik heb twee lente kaarten gemaakt een voor mijn moeder en een voor mijn vader. Zoals ik al eens eerder schreef wonen ze in een gebouw maar mijn vader heeft een verpleegkamer en mijn moeder in een aanleunwoning. Ik zit zelf ook niet zo goed in mijn vel. Mijn rug gaat heel langzaam iets beter en door wat problemen op mijn werk (ik ga het hier op de blog gezellig houden) zit ik momenteel thuis. Met de opdracht van mijn arts mij te ontspannen en  leuke dingen te doen. Maar ik merk dat ik heel weinig energie heb. Gevolg daarvan, dat ik wel af en toe kijk op jullie blog maar niet veel berichtjes achterlaat. Ik heb ook niet veel zin challenges te zoeken voor de kaarten. Ik zet ze er wel op, want ik vind het veel te leuk ze aan jullie te laten zien.


Deze kaart en de onderste kaart heb ik beide ingekleurd met verschillende soorten kleurpotloden. Voor het kleuren van de achtergrond heb ik malletjes en Distress inkt gebruikt. De kleine vogeltjes heb ik helemaal nog eens bewerkt met Perfect Pens zodat het embossingpoeder (Melt Art, Ultra Thick Embossing Enamel Claer van Ranger) op blijft plakken wat ik dan met de heattool kan embossen. De vogeltjes gaan dan glimmen en het lijkt een soort emaille erg leuk om te doen en mooi om te zien. De kaart hieronder heb ik eenvoudig gehouden omdat de ogen van mijn vader achteruit gaan heb ik ook de afbeelding groter gemaakt.


Kijk ik zonet naar buiten sneeuwde het weer en binnen een mum van tijd was alles wit. Maak ik een foto om op de blog erbij te zetten, gooi ik hem per ongeluk weg. Ik dacht maak ik toch een nieuwe. Jaja.. alle sneeuw is ook al weer verdwenen en het zonnetje schijnt weer. Zo snel kan het gaan in deze tijd van het jaar.
Ik wil jullie bedanken voor alle leuke, lieve en gezellige berichtjes.
Groetjes en nog een zonnige dag,
Janny

12 opmerkingen:

 1. Inderdaad Janny, hier is er ook sneeuw en gelukkig blijft het niet liggen. Het is even mooi als het net gevallen is, maar daarna wordt het zo'n moddertroep en dat is minder leuk. Je kaartjes zijn allebei erg mooi geworden. Mijn voorkeur heeft de eerste, misschien ook wel vanwege de mooie achtergrond, want de tweede is erg mooi ingekleurd.
  Heel veel sterkte met je rug en "Do more of what makes you happy" pok al is het soms moeilijk :-)
  lieve groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gorgeous cards, I love the first one especially with the wonderful background. Greetings, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie kaarten heb je voor je vader en moeder gemaakt Janny, ik hou wel van die mooie groenen achtergrond van je eerste kaart en de vogels heb je heel mooi ingekleurd!!!Uw ouders zullen met genoegen kunnen genieten van hun kaart, ja het leven heeft zijn ups en downs hé Janny, en werken dat moeten we voor de centen, maar daar is niet veel goeds aan voor de rest, de bazen willen als maar meer winsten maken, en werken de slechte tijden uit op hun personeel, en het personeel wordt nijdig en werkt het uit op elkaar ik ken dat, en der is altijd wel iemand die het je moeilijk moet maken, 't ja das het leven zeker, rust nu maar eens goed uit en laat je verwennen of verwen jezelf !! Laat je dokter gewoon zeggen wat goed voor je is en trek de rest zo weinig mogelijk aan!! Sterkte en veel moed!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn weer geweldig, super al die technieken en kleuren!!!

  Groetjes tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtige kaartjes Janny.
  Heel veel beterschap met je rug.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stempelen werkt rustgevend, althans voor mij.
  En jouw creaties zijn bijzonder mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, gelukkig is de sneeuw weer zomaar weg.
  Je kaarten zijn heel mooi geworden. Die vogels lijken inderdaad te glimmen, heel mooi gedaan.
  Sterkte!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend mooi zeg,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi zijn deze kaarten, vooral de bovenste! Vervelend de omstandigheden waarin je zit, wens je veel sterkte!

  Groetjes Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hoop dat je ook plezier beleeft aan het lezen van de berichtjes en het bijdr aagt dat jij leuke dingen moet gaan doen, mooie kaar ten en laat zeker nog maar weer eens wa t zien. Sterkte met alles. Groet jes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige kaarten, vooral de eertse vind ik erg mooi! Sterkte met alles en probeer te ontspannen! Groeten Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog.
Ik wil iedereen bedanken voor de leuke en lieve berichtjes die jullie op mijn blog schrijven.

Thank you for visiting my blog.
I want to thank everyone for the nice and sweet comments that you give on my blog.

Liefs Janny